Træfældning på Fyn – herunder i Middelfart og Odense samt i Fredericia

Har du brug for professionel træfældning i Odense eller et andet sted på Fyn eller i Trekantområdet? Så kan du få hjælp af Tylvads Multiservice.

Firmaet drives af John Tylvad, som har mere end ti års erfaring i branchen, og dermed kan du forvente at få et virkelig godt resultat, når du vælger denne løsning. Hvad end du søger træfældning som privatperson, for en institution eller for en virksomhed kan vi hos Tylvads Multiservice være behjælpelige. Vi fælder både små træer og store træer.
Vi tilbyder desuden også brolægning / belægning, etablering af dræn, beskæring af træer, gravearbejde, bortkørsel af jord, lægning af rullegræs og meget andet.

Tylvads Multiservice er en professionel og kvalitetsbevidst virksomhed. Samtidig har vi et ønske om at tilbyde vores services til en fornuftig pris. Det er ren win-win.

tylvad-multiservice-forside-1
tylvad-multiservice-forside-2
tylvad-multiservice-forside-4
tylvad-multiservice-forside-5
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow

Vil du ringes op?

Billig træfældning i Odense og på resten af Fyn

Der kan være mange forskellige grunde til, at der er brug for træfældning, og heldigvis behøver det ikke at være dyrt. Det kan være en noget uoverskuelig opgave at kaste sig ud i selv, og tilmed kan det i nogle situationer gå hen at blive farligt at bøvle med selv. Derfor kan det være en fordel at overlade træfældningen til professionelle.
På den måde er du fri for selv at risikere liv og lemmer ved at give dig i kast med projektet, og at træet risikerer at falde ned i din bolig eller på din bil.

Vi benytter professionelt maskineri og værktøj som sikrer, at træfældningen foregår kontrolleret og efter forskrifterne. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, og du kan derfor være fuldkommen sikker på, at du får et godt resultat, når du vælger os til at varetage fældningen af dine træer. Uanset hvor på Fyn du er bosat, kan vi være behjælpelige.
Vi har mange kunder i bl.a. Søndersø, Brenderup, Otterup, Vissenbjerg, Nyborg og Bogense, og vi har også kunder i Fredericia og Trekantområdet.

Træfældning Odense, Fyn

Hvad koster træfældning?

Det er ikke til at komme med et entydigt svar på, hvad træfældning koster. Det afhænger ganske enkelt af den enkelte opgave. Derfor er vi nødt til at vurdere den specifikke sag, før du kan få et tilbud på træfældningen.
Prisen afhænger bl.a. af størrelsen på træerne der skal fældes og placeringen af træerne på grunden. Hvis træet står tæt op ad boligen, skal vi naturligvis være mere påpasselige og forsigtige, end hvis det står midt i et åbent område.
Hvis træet er et 25 meter højt bøgetræ, er det naturligvis også mere besværligt at fælde end et 5 meter højt frugttræ. Det koster naturligvis også ekstra, hvis der efterfølgende skal udføres rodfræsning og stubfræsning og hvis vi skal stå for bortskaffelsen af træet.

Vi kommer gerne ud og besigtiger træet og giver et gratis og uforpligtende tilbud på at få opgaven udført professionelt. Det kan nemlig hurtigt være lidt af en opgave, hvis ikke du beskæftiger dig med den slags arbejde til hverdag.

Kontakt os for at høre mere om fældning af træer på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder? Ønsker du at få beregnet et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så kontakt os hos Tylvads Multiservice allerede i dag for at høre mere.
Du kan enten sende en mail eller ringe på 30 70 39 96. Vi klarer både fældning af små og store træer på Fyn, og vi skal nok sørge for, at projektet bliver udført som du ønsker det.

Vi har også udført træfældning i Brenderup, Søndersø, Otterup, Vissenbjerg og Nyborg samt i Trekantområdet.

Vil du ringes op?