Omfangsdræn og andet drænarbejde

Skal du have etableret et omfangsdræn?

Kunne du tænke dig at få etableret et omfangsdræn på din grund, så du kan aflede vandet fra grunden og minimere risikoen for fugt i kælderen eller oversvømmelser på grunden? Så står vi hos Tylvads Multiservice klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for etablering af omfangsdræn samt meget andet drænarbejde, som vi ofte udfører for private husejere på Nordfyn samt i Odense, Middelfart, Fredericia og omegn. Vi varetager dog også gerne mindre omfangsdræn for erhvervskunder og det offentlige. Vi arbejder også gerne som underentreprenør.

Etablering af forskellige former for omfangsdræn

Vi udfører næsten alle former for omfangsdræn for vores kunder. Vi kan bl.a. tilbyde en række forskellige typer dræn. Det kan f.eks. være:

  • Omfangsdræn
  • ·​Afvandingsdræn
  • ·​Klargøring til sandfangsbrønd
  • ·​Andre former for drænarbejde

Har du en fugtig kælder, kan et omfangsdræn være en særlig god løsning.

Vi er derudover særligt specialiserede inden for regnvandsfaskiner til hustage, som er en oplagt løsning, når tagvandet skal ledes ud til faskiner på ens egen grund.

Professionelt gravearbejde

I forbindelse med både etablering af omfangsdræn og vores øvrige drænarbejde, varetager vi selv det nødvendige gravearbejde. Dette betyder, at vi både har kompetencerne og maskinerne til også at udføre gravearbejde i forbindelse med en række andre opgaver som f.eks.:

  • ·​Udgravning til sokkelstøbning
  • ·​Udgravning til sandpude
  • ·​Planering af jord
  • ·​Nedgravning af trampoliner​

Kontakt os

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsopgaver

Udfyld formularen her på siden med en beskrivelse af dit ønskede projekt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster et omfangsdræn?

Vi tilbyder altid rimelige priser på etablering af omfangsdræn såvel som vores øvrige drænarbejde. Prisen herpå varierer dog fra opgave til opgave og afhænger bl.a. af, hvor mange meter dræn du skal have lagt, og hvilke forhold der gør sig gældende på din grund. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi har været forbi til en besigtigelse af din opgave.

Bemærk, at den person der kommer ud og foretager besigtigelsen af din opgave, også er den, der efterfølgende kommer til at udføre arbejdet, hvis du ønsker at acceptere vores tilbud.

Bemærk i øvrigt, at der i nogle kommuner er mulighed for at søge tilskud og fradrag til en regnvandsfaskine, men dette er afhængigt af den enkelte kommune. Har du nogle spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os.

5 ud af 5 i rating på Facebook

Kunderne har altid ret. Læs et udpluk af vores tidligere kunders udtalelser.

Du kan også klikke på knappen længere nede og besøge vores Facebook side.

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​5 ud af 5 stjerner. John Tylvad var i maj 2019 ude og og lave min indkørsel, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg valgte ham. 

Han har mine varmeste anbefalinger 🤗

Bethina Christensen

Alt var helt som det skulle være

5 ud af 5 stjerner herfra. Tylvads Multiservice kom når de lovede, knoklede og lavede et fantastisk stykke arbejde til tiden. Alt var helt som det skulle være og anbefaler i højeste grad ⭐⭐⭐⭐⭐

Ali Mae

Absolut anbefalelsesværdig service

Kan kun give 5 ud af 5 stjerner herfra. Absolut anbefalelsesværdig service. Grundigt og omhyggeligt arbejde og tilmed fleksibel ift aftalen. Ikke sidste gang, at jeg bruger John til beskæring af mine træer 🙂

Anne Dorthe Larsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi har siden 2009 arbejdet professionelt med anlægsarbejde til private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du spørgsmål?

Send mail til info@tylvads-multiservice.dk eller udfyld vores formular.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tylvads Multiservice 

v/John Tylvad

CVR​: 32218733

Tvedslundvej 19, 

5471 Søndersø​

Klik her for rutevejledning