​Anlæg af have i Odense, Middelfart, resten af Fyn samt i Fredericia

​Tylvads Multiservice er en professionel anlægsgartner, og vi beskæftiger os med alle former for anlæg af have, lægning af rullegræs, plantning af hæk og træer, belægning, samt opsætning af hegn.

​Vi varetager opgaver overalt på Fyn samt i Fredericia og Trekantområdet. Så har du brug for en anlægsgartner til at anlægge din have, så er du kommet til det rette sted.

Tylvads Multiservice har mere end 13 års erfaring i branchen og har anlagt mange haver ifm. nybyggeri og renoveringer. Derfor kan du også være fuldkommen sikker på, at du får et godt resultat, når du vælger os til at anlægge din drømmehave. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser, og det er din garanti for, at jobbet bliver udført tilfredsstillende hver eneste gang. Vi benytter os af lokale planteskjoler, for at få de bedste hækplanter og træer, til din drømmehave og vi udfører samtidig kompetent rådgivning til jeres haveprojekt. 

Haveanlæg i Odense og på hele Fyn og i Fredericia

Har du  brug for hjælp til at anlægge en ny have, så kan vi klare dén. Vi skræddersyr altid vores løsninger med haveanlæg til den enkelte. Så uanset hvad du måtte have af ønsker til anlægning af din have eller brolægning, belægning af fliseterrasse eller noget helt andet, kan du stole på, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Vi kan også være behjælpelige med diverse valg af planter, træer og buske, ligesom at vi også kan hjælpe med stubræsning, træfældning​, omfangsdræn m.m.

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsopgaver

Udfyld formularen her på siden med en beskrivelse af dit ønskede projekt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Haveanlæg i Odense og på resten af Fyn

Har du fået bygge et nyt hus og drømmer du i din forbindelse om drømmehaven? Hvad end du måtte drømme om, kan vi klare den. Vi varetager hele anlægningen af din nye have, og vi tilbyder også flisebelægning af ny indkørsel, fliseterrasser, støttemur og gangstier. Vi kan derfor klare en komplet haveentreprise ifm. anlæg af have.​

Professionel anlægsgartner og brolægger til haveanlæg

Der er flere fordele ved at overlade haveanlægningen til professionelle. Med os som anlægsentreprenør er du sikret en kompetent rådgivning, ift. valg af fliser, græs, planter, buske og træer, så de passer til dit dit haveprojekt.  

Vi sætter os grundigt ind i din grund og dens beskaffenhed, så løsningen bliver optimal, ud fra dine ønsker og behov. Det gælder f.eks. plantning af hæk, støttemur, etablering af omfangsdræn og lægning af rullegræs.

Vi udfører også støbning af beton og fundamenter, hvis du f.eks. skal have støbt et gulv til et redskabsskur. 

Hvis der er træer i vejen, forud for anlægning af din have, så kan vi også hjælpe med træfældning af træer. Vi har stor erfaring træfældning, stubfræsning og rodfræsning.

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til anlæg af have og flisebelægning.

5 ud af 5 i rating på Facebook

Kunderne har altid ret. Læs et udpluk af vores tidligere kunders udtalelser.

Du kan også klikke på knappen længere nede og besøge vores Facebook side.

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​5 ud af 5 stjerner. John Tylvad var i maj 2019 ude og og lave min indkørsel, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg valgte ham. 

Han har mine varmeste anbefalinger 🤗

Bethina Christensen

Alt var helt som det skulle være

5 ud af 5 stjerner herfra. Tylvads Multiservice kom når de lovede, knoklede og lavede et fantastisk stykke arbejde til tiden. Alt var helt som det skulle være og anbefaler i højeste grad ⭐⭐⭐⭐⭐

Ali Mae

Absolut anbefalelsesværdig service

Kan kun give 5 ud af 5 stjerner herfra. Absolut anbefalelsesværdig service. Grundigt og omhyggeligt arbejde og tilmed fleksibel ift aftalen. Ikke sidste gang, at jeg bruger John til beskæring af mine træer 🙂

Anne Dorthe Larsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi har siden 2009 arbejdet professionelt med anlægsarbejde til private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du spørgsmål?

Send mail til info@tylvads-multiservice.dk eller udfyld vores formular.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tylvads Multiservice 

v/John Tylvad

CVR​: 32218733

Tvedslundvej 19, 

5471 Søndersø​

Klik her for rutevejledning