Stubfræsning og rodfræsning tilbydes

Fræsning af stubbe og rødder

​Har du allerede fået fældet et træ, og leder du nu efter professionel hjælp til enten stubfræsning eller rodfræsning, eller ønsker du både hjælp til at få fældet træet og efterfølgende fræset stubben eller roden? Uanset hvad så kan vi hos Tylvads Multiservice hjælpe dig. 

Vi kan udføre stort set alle opgaver inden for henholdsvis rodfræsning og stubfræsning, og vi tilbyder også træfældning. Vores kundekreds dækker både over private husejere og erhvervskunder, og så varetager vi en række mindre opgaver for det offentlige. Geografisk dækker vi hele Nordfyn samt Odense, Middelfart, Fredericia og omegn. 

Sådan foregår vores stubfræsning og rodfræsning

Vores arbejde med fræsning af træstubbe eller rodfræsning foregår som regel i forbindelse med selve fældningen af et træ, hvorefter der skal anlægges en terrasse eller en græsplæne.

Vi har vores egne maskiner, og vi kan derfor tilbyde henholdsvis rodfræsning og stubfræsning til rimelige priser, da vi ikke skal indregne lejeomkostninger til disse maskiner i vores tilbud.

Når vi skal varetage en opgave for dig, kommer vi indledningsvis ud forbi din adresse til en besigtigelse af opgaven samt en dialog med dig omkring dine behov og forventninger. Det vil være den person, der kommer ud og foretager besigtigelsen, som også efterfølgende udfører arbejdet.

Inden for en uge, efter vi har været forbi til besigtigelsen, vil du modtage et uforpligtende tilbud med en billig pris fra os, der er blevet skræddersyet til lige netop din opgave.

Kontakt os

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsopgaver

Udfyld formularen her på siden med en beskrivelse af dit ønskede projekt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster stubfræsning?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få udført professionel stubfræsning. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • ·​Hvor mange træstubbe du skal have fræset
  • ·​Om vi også skal udføre rodfræsning
  • ·​Om vi også skal varetage selve træfældningen
  • ·​Om du selv ønsker at skaffe dig af med stubben eller træet, eller om vi skal gøre det for dig

Vi udarbejder som nævnt gerne et uforpligtende tilbud til dig på fjernelse af træstub ved hjælp af enten rodfræsning eller stubfræsning, så du ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste, inden vi går i gang.

5 ud af 5 i rating på Facebook

Kunderne har altid ret. Læs et udpluk af vores tidligere kunders udtalelser.

Du kan også klikke på knappen længere nede og besøge vores Facebook side.

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​5 ud af 5 stjerner. John Tylvad var i maj 2019 ude og og lave min indkørsel, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg valgte ham. 

Han har mine varmeste anbefalinger 🤗

Bethina Christensen

Alt var helt som det skulle være

5 ud af 5 stjerner herfra. Tylvads Multiservice kom når de lovede, knoklede og lavede et fantastisk stykke arbejde til tiden. Alt var helt som det skulle være og anbefaler i højeste grad ⭐⭐⭐⭐⭐

Ali Mae

Absolut anbefalelsesværdig service

Kan kun give 5 ud af 5 stjerner herfra. Absolut anbefalelsesværdig service. Grundigt og omhyggeligt arbejde og tilmed fleksibel ift aftalen. Ikke sidste gang, at jeg bruger John til beskæring af mine træer 🙂

Anne Dorthe Larsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi har siden 2009 arbejdet professionelt med anlægsarbejde til private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du spørgsmål?

Send mail til info@tylvads-multiservice.dk eller udfyld vores formular.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tylvads Multiservice 

v/John Tylvad

CVR​: 32218733

Tvedslundvej 19, 

5471 Søndersø​

Klik her for rutevejledning