Brolægger med mange års erfaring

Lokalt brolæggerfirma på Nordfyn

Kunne du tænke dig at få lagt fliser i din indkørsel, på din fliseterrasse eller et andet sted på din grund, og leder du efter en lokal brolægger, der kan varetage opgaven? Så er vi hos Tylvads Multiservice et oplagt valg.

Vi er en lokal brolægger med base i Søndersø på Nordfyn, og vi varetager hovedsageligt flisebelægning for private husejere på Nordfyn, samt i Odense, Middelfart, Fredericia og omegn, men vi udfører også mindre belægningsarbejde for erhvervskunder og det offentlige. 

Sådan kan vi hjælpe dig med dit belægningsarbejde

Vi udfører både brolægning og belægning for vores kunder. Forskellen herpå er de forskellige sten og fliser, der bliver brugt. Vi arbejder både med:

  • ·​Granitfliser og granitskærver
  • Herregårdssten

  • Holmegårdssten

  • ·​Kampesten
  • ·​Marksten
  • ·​Chaussesten
  • Betonfliser
  • ·​Skiferpræget fliser

  • Natursten

  • Kantsten

Vi anvender primært fliser fra IBF, men det er også muligt at få lagt fliser fra andre leverandører, hvis du ønsker det. Vi anvender lokale leverandører, således at du undgår, at der kommer uventet leveringstid på dit projekt.

Hvad koster brolægning?

Vi tilbyder en forholdsvis billig pris på vores belægningsarbejde i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Som brolægger sætter vi en stor ære i altid at udføre vores arbejde i højeste kvalitet, og derfor varetager vi kun opgaver, som vi ved, vi kan levere og stå inde for.

Vores priser afhænger bl.a. af, hvilken type brolægning du skal have udført, hvor omfattende projektet er, og hvilke sten eller fliser vi skal bruge til opgaven. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til dig, når vi har været ude forbi til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsopgaver

Udfyld formularen her på siden med en beskrivelse af dit ønskede projekt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få besøg af vores brolægger

Det vil være en brolægger fra vores firma, som kommer ud til den indledende besigtigelse, og det vil efterfølgende være den samme brolægger, der udfører arbejdet for dig. På den måde går ingen informationer tabt undervejs, og du kender allerede vedkommende, der skal udføre dit arbejde.

Vi udarbejder typisk et tilbud til dig inden for en uge i forbindelse med større projekter. Ved mindre projekter tager det kortere tid.

Kontakt os

5 ud af 5 i rating på Facebook

Kunderne har altid ret. Læs et udpluk af vores tidligere kunders udtalelser.

Du kan også klikke på knappen længere nede og besøge vores Facebook side.

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​5 ud af 5 stjerner. John Tylvad var i maj 2019 ude og og lave min indkørsel, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg valgte ham. 

Han har mine varmeste anbefalinger 🤗

Bethina Christensen

Alt var helt som det skulle være

5 ud af 5 stjerner herfra. Tylvads Multiservice kom når de lovede, knoklede og lavede et fantastisk stykke arbejde til tiden. Alt var helt som det skulle være og anbefaler i højeste grad ⭐⭐⭐⭐⭐

Ali Mae

Absolut anbefalelsesværdig service

Kan kun give 5 ud af 5 stjerner herfra. Absolut anbefalelsesværdig service. Grundigt og omhyggeligt arbejde og tilmed fleksibel ift aftalen. Ikke sidste gang, at jeg bruger John til beskæring af mine træer 🙂

Anne Dorthe Larsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi har siden 2009 arbejdet professionelt med anlægsarbejde til private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du spørgsmål?

Send mail til info@tylvads-multiservice.dk eller udfyld vores formular.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tylvads Multiservice 

v/John Tylvad

CVR​: 32218733

Tvedslundvej 19, 

5471 Søndersø​

Klik her for rutevejledning