Brolægning og belægning af indkørsel, terrasse mm. i Odense, Middelfart og hele Fyn

​Hos Tylvads Multiservice i Søndersø har vi mange års erfaring med have- og anlægsarbejde, og vi varetager en lang række forskellige opgaver inden for disse områder. Blandt andet kan vi være behjælpelige med brolægning eller belægning af f.eks. en flot ny terrasse eller indkørsel.

Vi varetager opgaver overalt på Fyn, og derudover kan vi også være behjælpelige i hele området omkring Middelfart, Fredericia og Trekantområdet. Vi har desuden også udført mange projekter i Morud, Søndersø, Brenderup, Ejby, Bogense, Otterup andre steder på Nordfyn.

Når du vælger os til at klare belægningen af terrassen, kan du være fuldkommen sikker på, at du får et godt og holdbart resultat. Vi leverer altid et gennemført produkt, og vi stopper ganske enkelt ikke, før både du og vi selv er tilfredse.

Belægning og brolægning i Odense og på resten af Fyn

Hvis du søger en ekspert på området, som har sans for finish og æstetik, er er du havnet det rette sted.
Vi klarer både små og store opgaver, og hvad end du søger hjælp til brolægning eller belægning som privatperson eller på vegne af eksempelvis en institution, kan vi klare den. Vi fungerer desuden også som underleverandør for flere forskellige virksomheder.

Anlæg af terrasse eller indkørsel

Det kan være lidt af en opgave at anlægge en ny terrasse eller indkørsel. Det er typisk et lidt større projekt, og der kan ind imellem opstå nogle udfordringer, du ikke lige havde forestillet dig.
For eksempel er det vigtigt at sikre sig det rette fald på terrassebelægningen. Det kan være lidt bøvlet, hvis ikke du beskæftiger dig med det til hverdag, og derfor kan det være en fordel at overlade det til professionelle.

Uanset hvad du har af ønsker til din nye terrasse eller indkørsel, kan vi helt sikkert klare den. Vi skræddersyr altid løsningen, så den passer perfekt til dine krav og ønsker. På den måde er du sikker på, du får et solidt og langtidsholdbart resultat, som du vil glæde dig over i lang tid herefter.

Vi kan bl.a. arbejde med følgende produkter:

  • Herregårdssten
  • Kantsten
  • Havefliser
  • Belægningssten
  • Chaussesten
  • Holmegårdssten
  • Betonfliser
  • Granitskærver
  • Natursten
  • Og andre former for flisebelægning

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsopgaver

Udfyld formularen her på siden med en beskrivelse af dit ønskede projekt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster det at få lagt fliser?

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen?”, men desværre er det ikke sådan lige til at svare på. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, og derfor er vi ganske enkelt nødt til at vurdere den enkelte sag, før vi kan komme med en pris. For eksempel spiller materialevalget naturligvis en rolle i forhold til prisen. Det samme gælder omfanget af opgaven.

Derudover gælder det, at vi kan give dig en skarpere pris, hvis du også får os til at varetage andre opgaver inden for have- og anlægsarbejdet. Vi kommer vidt omkring i vores kompetencer, og kan bl.a. også tilbyde lægning af rullegræs, træfældning, dræn og jordkørsel, stubfræsning og rodfræsning, beskæring af træer og meget andet. Vælger du at få lavet en pakkeløsning, kan vi altid lave en ekstra skarp og billig pris.

Kontakt os om belægning i Odense eller et andet sted på Fyn

Kontakt os for at høre mere om belægning og brolægning i Odense eller et andet sted på Fyn. Vi står altid klar til at beregne et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt. Har du spørgsmål må du derfor hellere end gerne kontakte os.

Vi tager altid en snak med vores kunder om deres tanker, idéer og ønsker, og ud fra dette kan vi komme med et godt tilbud.


Du kan enten kontakte os ved at sende en mail eller ved at ringe til os på telefonnummeret 30 70 39 96. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 ud af 5 i rating på Facebook

Kunderne har altid ret. Læs et udpluk af vores tidligere kunders udtalelser.

Du kan også klikke på knappen længere nede og besøge vores Facebook side.

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​5 ud af 5 stjerner. John Tylvad var i maj 2019 ude og og lave min indkørsel, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg valgte ham. 

Han har mine varmeste anbefalinger 🤗

Bethina Christensen

Alt var helt som det skulle være

5 ud af 5 stjerner herfra. Tylvads Multiservice kom når de lovede, knoklede og lavede et fantastisk stykke arbejde til tiden. Alt var helt som det skulle være og anbefaler i højeste grad ⭐⭐⭐⭐⭐

Ali Mae

Absolut anbefalelsesværdig service

Kan kun give 5 ud af 5 stjerner herfra. Absolut anbefalelsesværdig service. Grundigt og omhyggeligt arbejde og tilmed fleksibel ift aftalen. Ikke sidste gang, at jeg bruger John til beskæring af mine træer 🙂

Anne Dorthe Larsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi har siden 2009 arbejdet professionelt med anlægsarbejde til private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Har du spørgsmål?

Send mail til info@tylvads-multiservice.dk eller udfyld vores formular.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tylvads Multiservice 

v/John Tylvad

CVR​: 32218733

Tvedslundvej 19, 

5471 Søndersø​

Klik her for rutevejledning