Rodfræsning og stubfræsning på Fyn, herunder bl.a. i Odense og Middelfart samt i Fredericia

Tylvads Multiservice drives af John Tylvad, som har mere end ti års erfaring med haveservice, stubfræsning, rodfræsning og andet anlægsarbejde.
Som navnet indikerer, kan vi varetage opgaver af forskellig art. Har du f.eks. brug for hjælp til brolægning eller belægning, beskæring af træer og træfældning eller etablering af dræn og andet gravearbejde? Så er vi den helt rette at kontakte.

Vi kommer langt omkring og kan være behjælpelige med en lang række forskellige opgaver. Vi varetager opgaver overalt på Fyn, og derudover dækker vores services også Fredericia og Trekantområdet.

tylvad-multiservice-forside-1
tylvad-multiservice-forside-2
tylvad-multiservice-forside-4
tylvad-multiservice-forside-5
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow

Vil du ringes op?

Billig stubfræsning på Fyn i bl.a. Odense og Middelfart

Det kan ganske enkelt være noget bøvl at skulle stå for stubfræsningen eller rodfræsningen selv.
Beskæftiger du dig ikke med sådanne arbejdsopgaver til dagligt, kan det nemt virke som et uoverskueligt projekt at kaste sig ud i. Derfor kan der være brug for professionel hjælp, og den kan du heldigvis få lige her hos Tylvads Multiservice. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services, og vi er helt igennem professionelle.

Vores primære fokus er at skabe godt udført håndværk til fornuftige priser. Derfor kan du også få billig stubfræsning i Odense og på resten af Fyn her hos os. På den måde bliver det nemt og overskueligt for dig at få opgaven klaret, uden at hele sparegrisen skal tømmes, og uden, at du er nødt til selv at skulle kaste dig ud i projektet.

Stubfræsning rodfræsning Odense, Fyn

Hvad er så prisen på rodfræsning?

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster rodfræsning?”, og det er meget svært at sige. Det er lidt som at få spørgsmålet ”hvad koster en bil?” – det kan man heller ikke svare på, da det kommer meget an på hvilken bil og med hvilket udstyr.
Prisen på rodfræsning afhænger ligeledes også af flere forskellige faktorer. Bl.a. spiller omfanget af opgaven en stor rolle for prisen – er det mange hundrede kvadratmeter der skal ryddes på en byggegrund der skal byggemodnes, eller et det blot et lille havebed.

Det har desuden også stor betydning, hvor nemt tilgængeligt området er, og typen af rødder der skal fræses op. Vi vurderer således altid den konkrete sag og de konkrete behov. På den måde kan vi komme med den rette pris på projektet.
Skal du også have hjælp til andre opgaver inden for have- og anlægsarbejde, kan vi komme med en samlet pris på det hele, og det vil typisk gøre det billigere for dig. Vi skræddersyr en pakkeløsning til netop dit behov.

Kontakt os om stubfræsning og fræsning af rødder på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for professionel stubfræsning på Fyn? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak og et gratis tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre og besvare din spørgsmål på tlf. 30 70 39 96 eller på vores mail. Vi ser frem til at høre fra dig. Så finder vi sammen den helt rette løsning.

Vi har også udført mange opgaver i bl.a. Brenderup, Ejby, Morud, Bogense, Søndersø, Vissenbjerg, Otterup og mange andre steder på Nordfyn samt i Trekantområdet.

Vil du ringes op?