Billig pris på lægning af rullegræs på Fyn i bl.a. Odense og Middelfart samt i Fredericia

Tylvads Multiservice i Søndersø på Fyn er et professionelt firma, som beskæftiger sig med diverse opgaver inden for lægning af rullegræs, haveservice samt brolægning / belægning.
Vi har mange års erfaring i branchen – faktisk over ti – og vi kan derfor også klare en hel del forskellige opgaver – og tilmed til en god pris.

Vi ønsker nemlig at tilbyde vores ydelser til fornuftige priser, samtidig med at vi naturligvis aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. På den måde går det hele op i en højere enhed.

Er du interesseret i hjælp til anlægning eller omlægning af din græsplæne, kan vi naturligvis være behjælpelige med dét. Vil du gerne have en indbydende have, er vi altså de rette at gå til.

tylvad-multiservice-forside-1
tylvad-multiservice-forside-2
tylvad-multiservice-forside-4
tylvad-multiservice-forside-5
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow

Vil du ringes op?

Billigt rullegræs på Fyn – få en god pris pr. m2

Som nævnt forsøger vi altid at tilbyde vores services til fornuftige priser. Derfor kan du også forvente at få en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger os til at hjælpe dig med at lægge rullegræs eller at så din nye græsplæne.

Hvad koster rullegræs?

Det er desværre ikke muligt at komme med et endegyldigt svar på, hvad rullegræs koster. Det afhænger af mange forskellige faktorer, og derfor er vi nødt til at vurdere den enkelte sag, før vi kan komme med et tilbud.
Vi kommer derfor altid gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. 3 vigtige faktorer er bl.a.:

  • Opgavens omfang (bl.a. antal kvadratmeter)
  • Græsplænens underlag
  • Tilkørselsforhold

Vil du have et konkret tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Rullegræs Odense, Fyn

Omlægning af græsplæne og såning af græs

Har du brug for hjælp til omlægningen af græsplænen? Eller skal der simpelthen sås en helt ny græsplæne?
Vi tilbyder ikke blot vores services til privatpersoner, men også til institutioner og lignende samt til erhvervslivet. Derudover kan vi fungere som underleverandør i større foretagende, hvis dét er aktuelt. Der er muligheder nok.

Kontakt os for at høre mere om rullegræs i Odense og på resten af Fyn

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få hjælp til at anlægge en skøn og grøn græsplæne med rullegræs? Så kontakt os allerede i dag.
Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak om mulighederne og dine specifikke ønsker.

Skal du have løst andre have- eller anlægsopgaver, tilbyder vi desuden gerne en skræddersyet pakkeløsning til dig hvor vi giver et tilbud på diverse opgaver på dine udearealer. På den måde får du det hele samlet ét sted, og vi kan ofte tilbyde en endnu billigere pris, hvis vi også skal udføre andre opgaver. Kontakt os på vores e-mail eller på telefon: 30 70 39 96. Vi ser frem til at høre fra dig, og til at høre mere om dit projekt og dine idéer.

Vi har også udført opgaver med rullegræs i Vissenbjerg, Nyborg, Søndersø, Brenderup, Otterup og flere andre steder på Nordfyn samt i Trekantområdet.

Vil du ringes op?