Beskæring af træer og haveservice i Odense, Middelfart, resten af Fyn samt Fredericia

Tylvads Multiservice er et professionelt anlægsfirma, og vi beskæftiger os med diverse former for have- og anlægsarbejde samt opsætning af hegn.
Vi varetager opgaver overalt på Fyn samt i Fredericia og Trekantområdet. Så har du brug for haveservice såsom f.eks. beskæring af træer, er du kommet det rette sted hen.

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen. Derfor kan du også være fuldkommen sikker på, at du får et godt resultat, når du vælger os til din opgave. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser, og det er din garanti for, at jobbet bliver udført tilfredsstillende hver eneste gang.

tylvad-multiservice-forside-1
tylvad-multiservice-forside-2
tylvad-multiservice-forside-4
tylvad-multiservice-forside-5
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow

Vil du ringes op?

Haveanlæg i Odense og på hele Fyn

Har du ikke blot brug for hjælp til at holde haven, men simpelthen brug for hjælp til at anlægge en ny have, kan vi også klare dén. Vi skræddersyr altid vores løsninger med haveanlæg til den enkelte. Så uanset hvad du måtte have af ønsker til projektet, kan du stole på, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Vi kan også være behjælpelige med beskæring af træer samt diverse planter og buske.

Vi tilbyder træbeskæring af følgende:

 • Beskæring af æbletræer
 • Buske
 • Birketræer
 • Bøgetræer
 • Egetræer
 • Rododendron
 • Lindetræer
 • Kirsebærtræer
 • Blommetræer
 • Sommerfuglebuske
 • Klematis
 • Samt beskæring af diverse andre store træer og frugttræer
Beskæring af træer, haveservice og havearbejde, Odense Fyn

Haveservice i Odense og på resten af Fyn

Hvad end du måtte have brug for hjælp til i haven, kan vi klare den. Vi varetager små såvel som store opgaver, og vi tilbyder vores ydelser til både private og offentlige institutioner. Vi har desuden også mange erhvervskunder.

Professionel havehjælp til forskellige typer havearbejde

Der er flere fordele ved at overlade havearbejdet til professionelle. Med os som samarbejdspartner er du sikker på, at planter, buske og træer holder sig sunde og raske og får den mest optimale behandling.

Nogle typer havearbejde kan det desuden ganske enkelt være en nødvendighed at få hjælp til. Det gælder f.eks. etablering af dræn og lægning af rullegræs som begge kan være svære opgaver, hvis man ikke har prøvet det før. Det samme gælder træfældning af større træer som kan være et direkte farligt projekt uden den fornødne erfaring og det rigtige værktøj.

Mangler du hjælp til haven, kan vi helt sikkert klare den – uanset hvad opgaven består i.

Kontakt os for at høre mere om haveservice på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for professionel havehjælp på Fyn? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har bl.a. udført mange opgaver i Vissenbjerg, Brenderup, Søndersø, Nyborg, Bogense, Otterup og mange andre steder på Nordfyn samt i Trekantområdet.

Vi tager hellere end gerne en snak om dine forskellige muligheder og ønsker. Ud fra dette kan vi komme med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.
Kontakt os enten på telefonnummeret 30 70 39 96 eller ved at sende en e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du ringes op?