Dræn og gravearbejde udføres i bl.a. Odense, Vejle og Fredericia

Hos Tylvads Multiservice i Søndersø varetager vi mange forskelligartede opgaver inden for have- og anlægsarbejde. For eksempel kan vi være behjælpelige, hvis der skal lægges dræn, eller der skal udføres andre former for gravearbejde. Vi arbejder overalt på Fyn samt i Vejle, Fredericia og Trekantområdet. Vi har også udført mange opgaver i Middelfart, Morud, Bogense, Ejby, Søndersø, Brenderup og på Nordfyn.

Vi har over ti års erfaring i branchen. Det betyder, at du trygt kan overlade din opgave til os. Vi går højt op i at levere et godt stykke arbejde, og går derfor heller ikke på kompromis med kvaliteten af vores forskellige ydelser. Samtidig har vi et ønske om at kunne tilbyde dig den nødvendige hjælp til en fornuftig pris. Med andre ord får du høj kvalitet til en lav pris, når du vælger os til din næste opgave.

tylvad-multiservice-forside-1
tylvad-multiservice-forside-2
tylvad-multiservice-forside-4
tylvad-multiservice-forside-5
previous arrow
next arrow
tylvad-multiservice-forside-1-tablet
tylvad-multiservice-forside-2-tablet
tylvad-multiservice-forside-4-tablet
tylvad-multiservice-forside-5-tablet
previous arrow
next arrow

Vil du ringes op?

Gravearbejde og udgravning i Odense og på resten af Fyn

Hvis der er brug for hjælp til den ene eller anden form for gravearbejde, er vi de rette til at klare opgaven. Vi kan blandt andet være behjælpelige med at udgrave til diverse projekter. Et udpluk af projekter vi har arbejdet med, kunne f.eks. være:

  • Udgravning i forbindelse med etablering af fundament til nybyggeri
  • Etablering af ny terrasse
  • Etablering af indkørsel
  • Nedgravning af trampolin
  • Nedgravning af havepool
  • Omfangsdræn og andet drænarbejde
  • Og meget andet

Så skal du have udført udgravning? Så er vi hos Tylvads Multiservice det oplagte valg.

Dræn og gravearbejde, udgravning Odense på Fyn

Dræn i haven: Få en god pris på omfangsdræn eller afvandingsdræn

Det er ikke til endegyldigt at sige, hvad det koster at få lagt et dræn. Prisen på dræn afhænger af flere forskellige ting. Derfor er vi nødt til at vurdere den enkelte sag, før vi kan komme med en pris.

Prisen afhænger naturligvis af omfanget af opgaven. Skal der oprettes 10 meter dræn eller 100 meter dræn?
Ofte vælger folk også at få udført andre ting i haven når vi alligevel er på adressen med vores maskiner. Prisen på anlægning af et dræn, kan naturligvis også gøres endnu skarpere, hvis vi samtidig skal udføre nogle af vores andre services. Det kunne f.eks. være etablering af græsplæne med rullegræs, generel haveservice, beskæring af træer eller træfældning. Vi skræddersyr selvfølgelig en eventuel pakkeløsning, så den passer perfekt til lige netop dine behov.

Jordkørsel – professionel bortkørsel af jord

Har du brug for hjælp til jordkørsel, klarer vi også gerne dén. Når man anlægger dræn eller på anden vis graver ud, kommer der selvfølgelig en masse jord i overskud. Denne jord skal gerne bortskaffes, og det kan faktisk være lidt af et projekt. Vi oplever ofte, at folk selv vil deponere jorden på den nærmeste genbrugsstation. Det er dog ofte kun lige indtil de har set, hvor meget overskudsjord der bliver ved haveprojektet. Hvis der skal udføres belægning af ny terrasse, kan der meget hurtigt komme de første 50 trailerfulde jord som skal køres væk, og også ofte meget mere.
Med vores maskiner og materiel kan vi klare opgaven med bortkørsel af jorden for dig hurtigt og effektivt. Så behøver du ikke at bøvle med det.

Kontakt os om dræn og gravearbejde i Odense, hele Fyn samt Trekantområdet

Kontakt os for at høre mere om dræn og andet gravearbejde i Odense eller et andet sted på Fyn.
Vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder.

Vi arbejder både for privatpersoner og offentlige institutioner, og fungerer også som underleverandør for erhvervslivet. Så hvad end behovet er, kan vi være behjælpelige.
Når vi har været ude og besigtige opgaven, og har hørt lidt mere om projekt, kan vi give dig et ganske uforpligtende tilbud på opgaven.
Du er velkommen til at sende os en mail eller ringe til os på 30 70 39 96. Vi ser frem til at høre fra dig, og til at høre nærmere om dine idéer og tanker.

Vil du ringes op?